Rintamamiestalo Uudellamaalla - Purkutyöt

Purkutyöt

  
 
Purkutöissä käytimme moottorisahaa, käsisirkkeliä, erikokoisia sorkkarautoja, kahden kilon mouskaa, voimapihtejä, puukkosahaa ja monitoimityökaluja.

Purkutyöt alkoivat keittiön lattian avaamisesta. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli, että keittiön kalusteita ei purettaisi. Avattuamme lattian jouduimme purkamaan myös keittiön kalusteet. Kalusteiden alla lattiakoolaukset olivat lahonneet ja vaativat vaihdon.

 

Keittiön jälkeen siirryimme purkamaan eteistä. Eteisen yhteydessä oli pieni wc sekä vaatehuone. Purimme vessan, eteisen ja vaatehuoneen lattiasta kattoon ja samalla kaadoimme eteisen ja vessan sekä vaatehuoneiden seinät. 

Purkutyöt olivat pölyisiä. Rossipohjan koolaukset oli monin osin lahot, muuta yllättävää ei löytynyt purun aikana. Tarjousta tehdessämme asiakas toivoi kahta eri tarjousta. Tarjoukset erosivat toisistaan neliöiden mukaan. Ensimmäisess tarjouksessa oli 30 neliön alueen lattian purku ja uudelleen rakennus. Toisessa oli tarjous n.70 neliön alan purusta ja uudelleen rakennuksesta. Kun avasimme eteisen lattian, huomasimme sokkelin päällä olevat alajuoksut/kannakepuut olivat todella kosteat ja lahonneet.


 

Kommentit

Suositut tekstit