Rintamamiestalo Uudellamaalla: Purun imurointi - suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Rintamamiestalon pohjasta poistettiin purut tehokkaasti ja pölyttömästi imuroiden.

Vanhojen eristeiden poistoon ehdottomasti paras menetelmä on suurtehoimurointi. Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön ja jäte saadaan valmiiksi säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan. Työn hoiti kaksi osaavaa työmiestä. Työstä on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Tämä menetelmä oli oiva ratkaisu tähän remonttikohteeseemme ja siten purut saatiin imuroitua kahdessa tunnissa. Pyysimme tarjouksen suurtehoimuroinnista  ennen alustavaa remonttitarjouksen tekemistä asiakkaalle. Suurtehoimurointiin erikoistuneet yritykset aloittavat laskutuksen yrityksen toimipisteeltä lähtiessä, tämä on hyvä huomioida valittaessa ja kilpailuttaessa yrityksiä keskenään.

Valitsemallamme suurtehoimurointiin erikoistuneella yrityksellä on lupauksena, että he  aina löytävät jätteelle edullisen jatkosijoituspaikan, näin säästäen ympäristöä sekä kustannuksia. Puhtaat eristeet heidän mukaan voidaan käyttää uudelleen puhalluseristeenä joko samassa tai toisessa kohteessa. Palavat eristeet joko poltetaan tai kompostoidaan. Suurtehoimurointiin erikoistunut yritys omaa ympäristöystävällisen ajattelutavan ja he ei pyri täyttämään kaatopaikkoja, vaan haluaa kierrättää mahdollisimman tehokkaasti.


 

Kommentit

Suositut tekstit